Persbericht

Steenbergen & Klooster Juristen zet betaalbare juridische dienst in voor particulieren en (kleine) ondernemers

Zoetermeer, 9 november 2019 – Steenbergen & Klooster Juristen introduceert sinds eind oktober een juridische dienst, gericht op particulieren en (kleine) ondernemers die tussen wal en schip vallen. Deze dienst helpt hen om toegang te krijgen tot rechtshulp, voor een vast laag bedrag van 1600 euro.

Uit onderzoek blijkt dat 25% van de Nederlanders rechtshulp mijdt vanwege te hoge juridische kosten. Deze doelgroep heeft vaak geen recht op een vergoeding van de overheid maar heeft ook geen budget voor een eigen advocaat of jurist. ”Iedereen heeft recht op betaalbare en deskundige rechtshulp.” Zegt Steenbergen & Klooster Juristen.

Met het inzetten van deze nieuwe juridische dienst wordt verwacht dat er meer gebruik wordt gemaakt van juridische hulp bij conflicten, zodat ook deze doelgroep kan krijgen waar zij recht op hebben.

Bewustwording creëren

Met deze boodschap wil Steenbergen & Klooster Juristen bijdragen aan toegang tot het recht voor iedereen. ”Het is namelijk onacceptabel dat zo’n grote groep mensen rechtshulp mijdt vanwege de hoge juridische kosten.” Aldus Steenbergen & Klooster Juristen.

Juridische hulp hoeft namelijk niet duur te zijn. Steenbergen & Klooster Juristen heeft hiermee als doel particulieren en (kleine) ondernemers te ondersteunen bij conflicten in het arbeidsrecht, bestuursrecht, verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht voor een laag vast bedrag.

”Wij willen ons graag inzetten voor deze groep mensen en we begrijpen dat niet elk kantoor in Nederland dit kan, maar als ons kantoor dit kan aanbieden aan mensen die letterlijk tussen wal en schip vallen, waarom dan ook niet andere kantoren? Deskundige en professionele juridische hulp hoeft niet duur te zijn.” Legt Steenbergen & Klooster Juristen uit.

———————————————-Einde persbericht———————————————-

Over Steenbergen & Klooster Juristen

Steenbergen & Klooster Juristen is een professioneel, betrokken en toegankelijk juristenkantoor. Mr. Marcel Steenbergen richtte in 2016 het kantoor op samen met zijn compagnon Dolly van ‘t Klooster waarna de bedrijfsnaam in 2017 veranderde naar Steenbergen & Klooster Juristen.

Steenbergen & Klooster Juristen hanteerde altijd al concurrerende tarieven, maar met het introduceren van de nieuwe juridische dienst is er standaard rekening gehouden met de draagkracht van particulieren en (kleine) ondernemers. Dit sluit aan op hun visie om betrokken en toegankelijk te blijven, voor iedereen eerlijke tarieven te rekenen en het recht voor iedereen toegankelijk te maken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.steenbergen-klooster.nl.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie (niet geschikt voor publicatie):

Contact:

Hoofdkantoor

Steenbergen & Klooster Juristen B.V.

Boerhaavelaan 40

2713 HX Zoetermeer

KvK: 74321641

085-0160 507

info@steenbergen-klooster.nl

Kantoor Rijen

Vestiging Noord-Brabant Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

KvK: 74321641

085-016 0507

info@steenbergen-klooster.nl