PERSBERICHT

Giovanni Eenig brengt vandaag tweede videoclip uit

Rotterdam, 7 februari 2020 – G-1 Giovanni Eenig, die eerder bekend was onder de naam “de rappende RET conducteur”, heeft vandaag 16.00 uur een tweede videoclip op het YouTube-kanaal V. Double G. Drones uitgebracht genaamd “Je Diploma Halen”. De videoclip is in samenwerking met basisschool Globetrotter Katendrecht uit Rotterdam tot stand gekomen.

Link naar de videoclip: https://youtu.be/LArEx8lN7FE

“De kinderen leerden via de muziekdocent van SKVR het bekende van Giovanni kennen. Zij waren direct enthousiast en wilden een eigen nummer maken. Om hun daarin te helpen heb ik de manager van Giovanni een berichtje gestuurd.” Aldus directeur Jorn van Dam van Globetrotter Katendrecht. “De kinderen zitten in de Anders Geleerd groep, dit is een geïntegreerde sbo klas. Zij leren op een andere manier, hebben andere leerbehoeften. Dit soort manieren van leren helpt daar juist enorm.”

Indruk van alle mensen en apparatuur

Op de vraag hoe directeur Jorn van Dam terugkijkt op deze dag, laat hij weten “De kinderen waren zeer onder de indruk van alle mensen en apparatuur. De leraar heeft niet zoveel aan de kinderen gehad door alle energie, maar dat is juist een luxe probleem.”

Insteek muziekmaatschappij

Het management en de muziekmaatschappij van G-1 Giovanni Eenig, V. Double G. Drones, is tevreden over hoe de samenwerking met de leerlingen van deze basisschool is gelopen. De visie van de muziekmaatschappij luidt als volgt “Muziek geeft plezier, muziek geeft ontspanning en muziek verbindt mensen. De mensen die de muziek maken zijn rolmodellen voor de jeugd. Ze hebben een voorbeeldfunctie in onze maatschappij. Ze zijn inspirerend in kleding, haardracht maar ook in gedrag. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze artiesten een bepaalde boodschap uitdragen met hun teksten, zonder dat dit ten koste gaat van het karakter van de muziek. Thema’s als opvoeding, respect, liefde, tolerantie, harmonie, saamhorigheid, geen discriminatie en pesten en geweldloosheid zijn voorbeelden die tot uiting kunnen komen in de teksten van onze artiest. Wij zijn nadrukkelijk van mening dat de wereld een betere plek kan worden door muziek. Genres spelen geen rol.”

De Wereld Draait Door

Rotterdammer Giovanni Eenig ging op 8 april 2019 viraal met een video waarin hij als conducteur begon te rappen voor een groep jongeren. Hierna is zijn carrière als artiest geboren en heeft hij de videoclip “Mee Met De RET” uitgebracht. G-1 Giovanni Eenig mocht het jaar 2019 afsluiten tijdens de Oud & Nieuw Special van De Wereld Draait Door. Deze beelden zijn terug te vinden op het YouTube-kanaal V. Double G. Drones: https://youtu.be/an7stjKfRac.

Alle informatie is terug te vinden op de website www.giovanni-eenig.nl. Giovanni Eenig is als artiest op de social media-kanalen Facebook en Instagram te volgen als @giovannieenig.

———————————————-Einde persbericht———————————————-

Over V. Double G. Drones

V. Double G. Drones is een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in drone videografie op zijn Amerikaans (Cinematografie). Eigenaar Gio Gierdharie is gecertificeerd Drone-Operator / Pilot en Cinematographer met drones en grond camera’s. Gierdharie is al actief geweest in verschillende landen: Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Duitsland, België en Nederland. Naast het produceren van video-content richt V. Double G. Drones zich ook op het managen van artiesten.

Muziek geeft plezier, muziek geeft ontspanning en muziek verbindt mensen. De mensen die de muziek maken zijn rolmodellen voor de jeugd. Ze hebben een voorbeeldfunctie in onze maatschappij. Ze zijn inspirerend in kleding, haardracht maar ook in gedrag. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze artiesten een bepaalde boodschap uitdragen met hun teksten, zonder dat dit ten koste gaat van het karakter van de muziek. Thema’s als opvoeding, respect, liefde, tolerantie, harmonie, saamhorigheid, geen discriminatie en pesten en geweldloosheid zijn voorbeelden die tot uiting kunnen komen in de teksten van onze artiest. Wij zijn nadrukkelijk van mening dat de wereld een betere plek kan worden door muziek. Genres spelen geen rol.

Met onze missie helpen we niet alleen de maatschappij maar helpen wij ook de creatieveling zichzelf te ontplooien en verder te ontwikkelen. Wij gaan uit van de eigenheid en kwaliteiten van de artiest / producers/ musicians/ dj’s. We willen tevens door deze missie een inspiratiebron zijn voor het bedrijfsleven in het algemeen. Waar het bedrijfsleven vaak de mensheid vergeet of uit het oog verliest staan wij daar tegenovergesteld van. www.vdoublegdrones.nl.

Over Fizzy Content

Fizzy Content is een Content & Marketingbureau die de focus legt op het helpen van starters en mkb-bedrijven met de groei van hun onderneming door middel van online content en marketingactiviteiten. www.fizzycontent.nl.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie (niet geschikt voor publicatie):

Pers:

Fizzy Content

Feres Aouinet | Communicatie

M: +31 6 38 59 09 31

E: pr@fizzycontent.nl

Management:

V. Double G. Drones

V. Gio Gierdharie | Artist Management

M: + 31 6 23 37 11 13

E: management@vdoubleg.nl