PERSBERICHT 

Rotterdamse rappende conducteur werkt aan videoclip

Rotterdam, 29 april 2019 – De Rotterdamse conducteur, Giovanni Eenig, die op 8 april 2019 viraal ging met een video waarin hij als conducteur begon te rappen, werkt momenteel aan een videoclip. De videoclip verschijnt in mei 2019 op YouTube en het bijbehorende nummer wordt gelijktijdig op de grote streamingdiensten uitgebracht.

De populariteit van de video die viraal ging heeft ervoor gezorgd dat Giovanni de stap heeft gezet om een officieel nummer op te nemen. Op 17 april 2019 heeft hij het nummer genaamd “Mee Met De RET” opgenomen in muziekstudio Dippel Studio te Schiedam. Het nummer wordt in samenwerking met zijn management, V. Double G. Drones en het multimediabedrijf Rezone Media uitgebracht, en is geproduceerd, gemixt en gemasterd door Jayden Mentho uit Rotterdam.

Samenwerking met de RET

Vorige week heeft het management gecommuniceerd met de RET en op dinsdag 30 april wordt het project besproken op het hoofdkantoor van de RET. Het doel is om samen te kijken naar de mogelijkheden van een lange termijn samenwerking en hoe een positieve boodschap in de videoclip kan worden doorgegeven aan OV-reizigers.

De bekendmaking van dit project heeft in een bericht op de Facebookpagina van De Rappende Conducteur 4227 aantal mensen in minder dan 24 uur bereikt. Gio Gierdharie van V. Double G. Drones, laat het volgende los over het project: “De positieve manier waarop Giovanni een groot publiek heeft bereikt, heeft ons ook geraakt waar onze missie en visie zijn samengekomen.”

Meer dan half miljoen weergaven

De oorspronkelijke video is sinds publicatie meer dan 443.000 keer bekeken op het Instagram-account van Dumpert. Op de website heeft de video meer dan 177.000 weergaven bereikt. Een van deze jongens, die zichzelf @appiemussa noemt op Twitter en Instagram. Had op dezelfde dag de video gedeeld op Twitter en dit heeft een bereik van meer dan 12.000 weergaven opgeleverd.

De jongeren die in de Dumpert-video te zien zijn, gaan meespelen in de videoclip van De Rappende Conducteur. Dit laat Gio Gierdharie van V. Double G. Drones weten: “Wij zijn via via in contact gekomen met de jongens uit de video. Zodra de opnames van de videoclip plaatsvinden nodigen wij deze jongens uit op de set om op de achtergrond van de videoclip mee te spelen.” De jongen aan de rechterkant van de Dumpert-video is de 17-jarige Bokoedro uit Schiedam. Deze jongen heeft een carrière als rapper en is getekend bij het label Top Notch.

Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website www.derappendeconducteur.nl. Giovanni Eenig is als artiest op de social media-kanalen Facebook en Instagram te volgen als @derappendeconducteur.

————————————————–Einde persbericht————————————————-

Over V. Double G. Drones

  1. Double G. Drones is een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in drone videografie op zijn Amerikaans (Cinematografie). Eigenaar Gio Gierdharie is gecertificeerd Drone-Operator / Pilot en Cinematographer met drones en grond camera’s. Gierdharie is al actief geweest in verschillende landen: Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Duitsland, België en Nederland.

Gierdharie is ook eigenaar van V. double G. Projects, dat tegenwoordig onder V. Double G. Drones valt. V. double G. Projects richt zich op het managen van artiesten.

Muziek geeft plezier, muziek geeft ontspanning en muziek verbindt mensen. De mensen die de muziek maken zijn rolmodellen voor de jeugd. Ze hebben een voorbeeldfunctie in onze maatschappij. Ze zijn inspirerend in kleding, haardracht maar ook in gedrag. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze artiesten een bepaalde boodschap uitdragen met hun teksten, zonder dat dit ten koste gaat van het karakter van de muziek. Thema’s als opvoeding, respect, liefde, tolerantie, harmonie, saamhorigheid, geen discriminatie en pesten en geweldloosheid zijn voorbeelden die tot uiting kunnen komen in de teksten van onze artiest. Wij zijn nadrukkelijk van mening dat de wereld een betere plek kan worden door muziek. Genres spelen geen rol.

Met onze missie helpen we niet alleen de maatschappij maar helpen wij ook de creatieveling zichzelf te ontplooien en verder te ontwikkelen. Wij gaan uit van de eigenheid en kwaliteiten van de artiest / producers/ musicians/ dj’s. We willen tevens door deze missie een inspiratiebron zijn voor het bedrijfsleven in het algemeen. Waar het bedrijfsleven vaak de mensheid vergeet of uit het oog verliest staan wij daar tegenovergesteld van. www.vdoublegdrones.nl.

Over Rezone Media VOF

Rezone Media is een all-round multimediabedrijf gespecialiseerd in het maken van websites, online marketing, logo’s, huisstijlen en content. Het bedrijf richt zich op startende ondernemers en mkb-bedrijven en helpt hen met de groei van hun onderneming. www.rezonemedia.nl.

Over Rotterdamse Electrische Tram N.V.

De RET is verantwoordelijk voor het openbaar vervoer in de regio Rotterdam. Elke dag brengt de RET 600.000 reizigers naar hun bestemming. Voor het garanderen van optimale bereikbaarheid maakt de RET gebruik van bus, tram en metro. www.ret.nl.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie (niet geschikt voor publicatie):

Rezone Media VOF

Feres Aouinet | Content & Commerce

Bogerd 25, 2922 EA Krimpen aan den IJssel

T: 010 268 1199 / M: +31 6 38 59 09 31

E: pr@rezonemedia.nl